A&K Akadémia

 

Ezt a nyelvtanulással kapcsolatos oldalt az A&K Akadémia mellé társoldalnak alkottuk azzal a céllal, hogy segítsük a nálunk tanulókat az idegen nyelvi fejlődésben is.

 

 

Mi az az A&K Akadémia?

 

Az A&K Akadémián olyan, Magyarországon jelenleg egyedülálló Java programozó képzés érhető el, ahol a középpontban a te fejlődésed áll és a teljesen kezdő szinttől a több éves tapasztalattal rendelkező programozókig mindenki számára indítunk képzéseket, továbbképzéseketAz egy éves képzés alatt mindent biztosítunk neked ahhoz, hogy a lehető legtöbbet fejlődj és a kitűzött céljaidat elérd. Ehhez előzetesen felmérjük a tudásszinted, veled együtt meghatározzuk a céljaidat, és segítünk a megvalósításban. Előrehaladásodról rendszeresen visszajelzést adunk, a haladási terved képzési szakaszonként ismételten egyeztetjük veled és szükség esetén együtt módosítjuk azt. Az oktatás nagyon kicsi csoportokban folyik, legfeljebb 6 fővel. Pont annyival, hogy megérezd a munkahelyi környezet hangulatát, gyakorolhasd a kommunikációt és a kapcsolatépítést, de minden alkalommal jusson rád minőségi idő és odafigyelés!

Java programozó képzésünk komplex fejlődési lehetőséget kínál neked: nem csak a szakmai tudásod, de angol nyelvi készségeid és az ún. soft skilljeid is fejlesztjük. Ha igényled, egyéni coaching alkalmakon együtt dolgozunk az önbizalmad növelésén, önismereted fejlesztésén, elakadásaid megszüntetésén.

Büszkék vagyunk rá, hogy az A&K Akadémián nem csak szakmai kapcsolatok, de barátságok is születnek. Létfontosságúak számunkra a valódi, tartalmas beszélgetések, a képzések során a baráti hangulat, az ítélkezésmentesség és segíteni akarás. A komfortzónád feszegetni fogjuk, de épp csak annyira lépsz majd ki belőle, hogy elősegítse a fejlődésed, de ne érezd rosszul magad miatta! Támogatunk és bíztatunk a továbblépésre az általad kijelölt úton.

Java programozó képzés - A&K Akadémia csoportképe kerekesszékesekkel

Képzéseink akadálymentesek, sőt: mozgáskorlátozott ösztöndíj programmal várunk!

 

Egy év, ami megváltoztatja az életed!

A képzés egy évig tart. Egy évig, ami mindent megváltoztat! Jelentősen fejlődsz szakmailag, az angol nyelvtudásodban új szintet érsz el (nem egy diákunk sikeres  nyelvvizsgát is tett a képzés végéig), a kommunikációs készséged látványosan javul, és ha időt szánsz az önismeretre is, akkor szinte új emberként nézhetsz majd a tükörbe a képzés végén.

 

Az állásinterjúra szakmailag felkészülten, angol szóbeli kommunikációra nyitottan, önbizalommal telve mehetsz, egy támogató csapattal és barátokkal a hátad mögött!

Ha úgy érzed, szeretnél megismerni minket és kíváncsi vagy a további részletekre, itt mindent megtalálsz: A&K Akadémia

Andris & Kati

az A&K Akadémia alapítói

Ha tetszett, oszd meg!