A&K Akadémia

Ezt a nyelvtanulással kapcsolatos oldalt az A&K Akadémia mellé társoldalnak alkottuk azzal a céllal, hogy segítsük a nálunk tanulókat az idegen nyelvi fejlődésben is.

Programozó képzés az A&K Akadémián

Mi az az A&K Akadémia?

Az A&K Akadémián olyan, Magyarországon jelenleg egyedülállóan kis csoportos Java programozó képzés érhető el, ahol a középpontban a te fejlődésed áll és a teljesen kezdő szinttől a több éves tapasztalattal rendelkező programozókig mindenki számára indítunk képzéseket, továbbképzéseketAz egy éves képzés alatt mindent biztosítunk neked ahhoz, hogy a lehető legtöbbet fejlődj és a kitűzött céljaidat elérd. Ehhez előzetesen felmérjük a tudásszinted, veled együtt meghatározzuk a céljaidat, és segítünk a megvalósításban. Előrehaladásodról rendszeresen visszajelzést adunk, a haladási terved képzési szakaszonként ismételten egyeztetjük veled és szükség esetén együtt módosítjuk azt. Az oktatás nagyon kicsi csoportokban folyik, legfeljebb 6 fővel. Pont annyival, hogy megérezd a munkahelyi környezet hangulatát, gyakorolhasd a kommunikációt és a kapcsolatépítést, de minden alkalommal jusson rád minőségi idő és odafigyelés!

Java programozó képzésünk komplex fejlődési lehetőséget kínál neked: nem csak a szakmai tudásod, de angol nyelvi készségeid és az ún. soft skilljeid is fejlesztjük. Ha igényled, egyéni business coaching alkalmakon együtt dolgozunk a szakmai önbizalmad növelésén, szakmai önismereted fejlesztésén és megtervezzük a karriered.

Büszkék vagyunk rá, hogy az A&K Akadémián nem csak szakmai kapcsolatok, de barátságok is születnek. Létfontosságúak számunkra a valódi, tartalmas beszélgetések, a képzések során a baráti hangulat, az ítélkezésmentesség és segíteni akarás. A komfortzónád feszegetni fogjuk, de épp csak annyira lépsz majd ki belőle, hogy elősegítse a fejlődésed, de ne érezd rosszul magad miatta! Támogatunk és bíztatunk a továbblépésre az általad kijelölt úton.

Java programozó képzés - A&K Akadémia csoportképe kerekesszékesekkel

Képzéseink akadálymentesek, sőt: mozgáskorlátozott ösztöndíj programmal várunk!

Egy év, ami megváltoztatja az életed!

A képzés egy évig tart. Egy évig, ami mindent megváltoztat! Jelentősen fejlődsz szakmailag, az angol nyelvtudásodban új szintet érsz el (nem egy diákunk sikeres  nyelvvizsgát is tett a képzés végéig), a kommunikációs készséged látványosan javul, és ha időt szánsz a szakmai önismeretre is, akkor szinte új emberként nézhetsz majd a tükörbe a képzés végén.

Az állásinterjúra szakmailag felkészülten, angol szóbeli kommunikációra nyitottan, önbizalommal telve mehetsz, egy támogató csapattal és barátokkal a hátad mögött!

Ha úgy érzed, szeretnél megismerni minket és kíváncsi vagy a további részletekre, itt mindent megtalálsz: A&K Akadémia

Andris & Kati

az A&K Akadémia alapítói

Ha tetszett, oszd meg!