A&K Magazin

2017. augusztus elején indult az A&K Akadémia havonta megjelenő, ingyenes pdf magazinja + Angol nyelvű mp3 melléklettel és feladatlapokkal, megoldókulccsal, nem csak Java programozás, de technikai újdonságok, soft skillek, pszichológia és egészség témakörben is!

 

Minden lapszám ingyenesen letölthető az A&K Akadémia honlapjáról, kattints ide:

A&K Magazin letöltése

A tartalomról:

  • személyes és szakmai fejlődéssel kapcsolatos cikkek
  • Java programozás
  • nyelvtanulás
  • technikai újdonságok
  • pszichológia
  • testi és lelki egyensúly
  • egészség rovat
  • rejtvények
  • olvasói kérdezz-felelek rovat
  • + ajándék mp3 melléklet

A rovatokról kicsit bővebben:

nyelvtanulással kapcsolatos rovatban szakmai cikkeket, hozzá tartozó angol-magyar szószedetet és mp3 mellékletet találsz. Ha szeretnél más nyelvet is látni a magazinban az angolon kívül, írd meg nekünk és dolgozunk rajta!

Nem csak nyelvtanulással, de a tanulás technikai oldalával is gyakran foglalkozunk, így újfajta tanulási stílusokat, ötleteket, eszközöket ismerhetsz meg. Szeretnénk számodra nem csak megkönnyíteni, de élvezetessé is tenni a tanulást!

Minden számban találsz Java programozással, kódolással kapcsolatos játékot és elméleti összefoglalót! Érdemes belelapoznod!

szakmai “soft” készségekkel foglalkozó cikkek elolvasása ösztönöz az önismereted fejlesztésére, elgondolkodtat, új kérdéseket vet fel. Megismerkedhetsz új stresszcsökkentő technikákkal, felmérheted, hogy miben lenne hasznos fejlődnöd (kreativitás, csapatmunka, asszertív kommunikáció, előadástechnika, stb.), hogy még gyorsabban elérd a céljaidat. Érdemes időt szánni rá!

robot kéz tart egy pillangót

Egészség rovatunkban jobban megismerheted a tested működését. Megtudhatod, hogy mire ügyelj, ha irodában dolgozol, hogyan vigyázz magadra. Fő az egészségtudatosság!

Az olvasói kérdések rovatban minden kérdésedre választ kaphatsz! Ne habozz egy percig sem, tedd fel nekünk a kérdésed és a következő számban már olvashatod is a választ, legyen szó Java programozásról, szaknyelvről, az A&K Akadémia képzéseiről vagy személyes jellegű kérdésekről! Mindig nyitottak vagyunk téma javaslatokra, sőt! Saját írásokat is nagy szeretettel fogadunk! Ha úgy érzed, szeretnél csatlakozni hozzánk, van egy jó ötleted, vagy csak szívesen olvasnál egy adott témáról bővebben, írd meg nekünk!

Ha Te is szeretnél olvasónk lenni, és minden hónapban a megjelenés pillanatában megkapni az A&K Magazint, itt tudsz feliratkozni: A&K Magazin.

(Nem kell aggódnod, hírlevelet és spamet nem küldünk!)

Ha tetszett, oszd meg!